Wie Zijn Wij?

M.T. van Hemert Transport is een echt familiebedrijf. Opgericht in 2010 door (vader) Teunis van Hemert en (zoon) Martijn van Hemert. Beiden al van jongs af aan werkzaam in de sector.
Daarnaast is de verdere familie achter de schermen nauw betrokken bij de organisatie, om de dagelijkse gang van zaken vlekkeloos te laten verlopen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. De vraag van de opdrachtgever staat centraal. Samen zoeken we naar de werkwijze die bij u past, en bewegen wij met u mee waardoor kwaliteit steeds optimaal blijft.

Wij stellen ons flexibel op en bieden tegelijkertijd continuiteit door dagelijks voor u klaar te staan. Wij bieden vakmanschap en laten ons steeds bijscholen om onze kennis te verbreden.

Het dierenwelzijn is een belangrijk aspect in ons werk. Wij voldoen aan alle eisen voor het welzijn van de dieren, welke zijn vastgelegd in de Wet dieren en Verordening 1-2005 (EG).

Voor meer informatie of vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onze contactgevens welke staan vermeld op onze website.